Sisustussuunnittelu ja mietityt ratkaisut takaavat onnistuneen remontin

Kysy lisää palvelustamme!

TMG Remontti® tarjoaa remontointipalvelujen tueksi ammattitaitoista sisustussuunnittelua sekä kodin tilojen muuta suunnittelua. Asiantuntevat ja rekisteröityneet suunnittelijamme tekevät kattavat suunnitelmat remonttien pohjaksi.

He ottavan huomioon niin asiakkaan toiveet kuin kodin teknisen ja visuaalisen toimivuudenkin. He ovat myös tuoteasioiden, teknisten asioiden ja luvanvaraisten asioiden asiantuntijoita, joten heidän kanssaan remontti sujuu varmasti vaivattomasti!

Asiakkaan ja suunnittelijan yhteistyöstä suunnitelman tekemiseen

Sisustussuunnittelun tarkoituksena on tehdä kodista viihtyisämpi ja toimivampi kokonaisuus. Sisustussuunnittelijamme tekevät yhteistyötä asiakkaidemme kanssa, jotta kunkin kodin tarpeisiin löydetään parhaat mahdolliset yksilölliset ratkaisut. Sisustussuunnittelu voi saada sinut myös löytämään ratkaisuja, joita et tullut edes ajatelleeksi!

Katso yhteystiedot tästä!

Ratkaisut tilan ja tarpeen mukaan

TMG Remontin® suunnittelijat ovat erikoistuneet korjausrakentamisen yhteydessä toteutettaviin tilasuunnitelmiin. He osaavat arvioida erityisesti talon rakenteiden aiheuttamat rajoitteet sekä niiden tarjoamat mahdollisuudet, mikä onkin tärkeää remonttisuunnittelussa. Suunnittelijamme laativat tilasuunnitelman aina kohde- ja asiakaskohtaisesti, ja suunnitelma sisältää tilan käyttöratkaisut sekä pintamateriaalien, värien, kiintokalusteiden ja valaisimien valinnat.

Muut arkkitehdin palvelut

TMG Remontti® on erikoistunut myös kellaritilojen ja vinttitilojen suunnitteluun ja remontointiin. Vähemmällä käytöllä olevat tilat saadaan käyttöön hyvällä suunnittelulla ja taitavalla remontoinnilla. Meiltä saat myös vastaavan mestarin palvelut erilaisiin rakennusprojekteihin. TMG Remontti® on valtuutettu Tähtiportaan edustaja.

Kysy lisää palveluistamme!

Yhteistyössä:

  • Starkki

  • Pukkila

  • Ido

  • Harvia saunat

  • Temal

  • Mora

  • Mirror Line

Haluamme auttaa sinua remontin toteutuksessa. Jätä puhelinnumerosi, me soitamme sinulle!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Rekisteröidyt, ammattitaitoiset tekijämme tarjoavat sisustussuunnittelua Tampereen ja Pirkanmaan alueella.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!