Saunaremontti toiveiden mukaan

Kysy lisää!

Oma sauna tuo mukavuutta asumiseen! Viihtyisässä saunassa saat rentouttavat löylyt, ja halutessasi saunan voi remontoida vaikka omaksi kylpyläkeitaaksi. TMG Remontti® toteuttaa kaikenlaiset saunaremontit osaavasti ja asiakkaan toiveiden mukaan.

Meillä on runsaasti kokemusta niin perinteisten puusaunojen kuin myös modernien sähkösaunojen remontoinnista. Erikoisosaamistamme on myös valaistuksen suunnittelu yhdessä asiakkaan kanssa. Kauniilla valaistuksella tunnelmasta saadaan juuri sinua miellyttävä kokonaisuus. Palvelemme asiakkaitamme kaikkialla Pirkanmaan alueella.

Saunaremontin suunnittelu ja toteutus

Saunan suunnittelussa on tärkeää ottaa huomioon sekä ulkonäkö ja viihtyisyys että saunan toimivuus. Hyvä suunnittelu takaa parhaimmat löylynautinnot! Lauteet valmistetaan aina räätälöidysti asiakkaan toiveiden mukaan, ja tämä mahdollistaa asiakkaillemme myös muutoksien tekemisen saunan mitoitukseen. Saunan lauteiden ei myöskään aina tarvitse olla suoria, vaan me pystymme toteuttamaan erikoisempiakin ratkaisuja. 

Saunan laude-, seinä-, lattia- ja kaidemateriaalien valikoima on laaja, ja yhdessä suunnittelijamme kanssa löydämme varmasti juuri sinulle sopivat valinnat. Saunan lauteiden suunnittelussa on hyvä ottaa huomioon myös turvallisuus, mihin panostammekin erityisesti. Myös siivous sujuu helposti, kun lauteiden rakenne on sopiva ja siivousvalo on sijoitettu oikein.

Remontin eteneminen

Saunaremontti etenee samoin kuin kylpyhuoneremonttikin. Purkutöiden jälkeen tarkistamme runkorakenteiden sekä eristeiden kunnon. Tämän jälkeen vaihdamme alumiinipaperit sekä huolehdimme saunan rakenteiden ilmanvaihdosta, joka vaikuttaakin merkittävästi saunan toimivuuteen ja kestävyyteen. Hyvin ilmastoidussa saunassa löylyt ovat raikkaat ja rentouttavat! 


Kylpyhuone- ja saunaremontin yhteydessä myös putki- ja sähkötyöt hoituvat luotettavan yhteistyöverkostomme kautta. Halutessasi voit valita tekijät tietysti myös itse. Autamme asiakkaitamme myös valaistuksen suunnittelussa. Olemme toteuttaneet monenlaisia projekteja, ja yhdessä suunnittelemalla valaistus saadaan juuri sinun toiveittesi mukaiseksi. Ota yhteyttä ja kysy lisää saunaremonteistamme! Remontoimme myös kylpyhuoneet ammattitaidolla.

Yhteystietomme

Haluamme auttaa sinua remontin toteutuksessa. Jätä puhelinnumerosi, me soitamme sinulle!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Etsitkö kokenutta tekijää saunaremontillesi Tampereella tai muualla Pirkanmaalla?

Ota yhteyttä!