Kylpyhuoneremontti ammattitaitoisesti Pirkanmaalla

Katso yhteystiedot tästä!

Kylpyhuone on yksi kodin tärkeimmistä ja eniten käytetyistä tiloista. Toimivan kylpyhuoneen täytyy kestää kovaakin kulutusta, olla turvallinen sekä miellyttää myös silmää. TMG Remontti® remontoi kaikenkokoisista kylpyhuoneista asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisia, uudenaikaisia kylpytiloja. Ammattilaisemme toteuttavat kylpyhuoneremontit turvallisesti Tampereelta käsin.

Me huolehdimme kaikista remontoinnin vaiheista aina yksityiskohtaisen suunnitelman tekemisestä kylpytilojen laadukkaaseen viimeistelyyn. Ota askel lähemmäs kohti unelmiesi kylpyhuonetta ja ota yhteys kylpyhuoneremontoinnin ammattilaiseen TMG Remonttiin®!

Kylpyhuoneremontin toteutus suunnittelusta viimeistelyyn

TMG Remontin® tekemän kylpyhuoneremontin toteutus alkaa aina huolellisen suunnitelman tekemisellä. Remontin suunnittelussa asiakkaidemme apuna ovat ammattisuunnittelijamme, jotka kartoittavat toiveet aina kylpyhuoneen värityksestä suihkun paikkaan asti. Meiltä saat myös asiantuntevaa apua kylpyhuoneen materiaalivalinnoissa. 

Pienestäkin kylpyhuoneesta saadaan hyvällä suunnittelulla toimiva kokonaisuus! Kylpyhuone- ja saunaremontin yhteydessä myös putki- ja sähkötyöt hoituvat luotettavan yhteistyöverkostomme kautta. Halutessasi voit valita tekijät tietysti myös itse.

Huolelliset vesieristykset VTT-sertifikaatilla

Suunnittelun jälkeen alkaa varsinainen remontoiminen, joka toteutetaan ammattitaitoisesti ja rakennusmääräyksiä noudattaen. Puramme vanhat kylpyhuoneet osaavasti, ja tämän jälkeen suoritamme kosteusmittauksen sekä tarkistamme runkorakenteiden kunnon. Huolellisen tarkastuksen jälkeen teemme tarvittavat muutokset ja korjaukset. Kylpyhuoneremontoinnissa käyttämämme vedeneriste on VTT:n sertifioimaa, ja se soveltuu vaativaankin käyttöön. 


Huolehdimme ammattitaitoisesti myös kylpyhuoneremonttiin liittyvistä putki- ja sähkötöistä, jotka sisältyvät aina myös tekemäämme hinnoitteluun, jotta vältyt ikäviltä yllätyksiltä. Lue lisää remonttisuunnitelmamme sisällöstä ja kaikista remonttien aikana tarjoamistamme palveluista Keittiöt-sivultamme! Teemme myös mm. saunaremontteja.

Keittiöremontit

Haluamme auttaa sinua remontin toteutuksessa. Jätä puhelinnumerosi, me soitamme sinulle!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Unelmiesi kylpyhuoneremontin Tampereella tai muualla Pirkanmaalla toteuttaa remontoinnin kokenut ammattilainen TMG Remontti®. 

Ota yhteyttä!