Järjestelmällistä remonttipalvelua asiakaslähtöisesti

Kysy lisää remonteistamme!

TMG Remontin® remonttityöt lähtevät aina asiakkaan tarpeista ja toiveista käsin. Me kuuntelemme mielipiteitäsi ja toiveitasi, jotta voimme saavuttaa juuri haluamasi lopputuloksen. Palveluumme kuuluu henkilökohtainen yhteyshenkilö, joka vastaa remontin sujumisesta vaivattomasti ensitapaamisesta aina sen loppuun saakka.

Hyvään asiakaspalveluumme kuuluu myös se, että remonttimme valmistuvat valvotusti ajallaan ja sopimusten mukaan. Me hoidamme kaikki remonttiprojektit organisoidusti, kustannustehokkaasti ja laadusta tinkimättä.

Työmaalla taitavat remonttimiehet

TMG Remontin® tekijät ovat korjausrakentamisen ammattiosaajia, joilla on alalta runsaasti kokemusta. Palveluidemme korkean laadun takaakin vahva asiantuntijuutemme korjausrakentamisesta. 

Työkohteemme sijaitsevat pääasiassa Tampereella, Ylöjärvellä, Kangasalla, Pirkkalassa, Nokialla ja muissa Pirkanmaan kunnissa. Reippaat remonttimiehemme lähtevät tarvittaessa kauemmaskin, joten kysy rohkeasti tarjousta remontista! Meidän kanssamme remontointi on paitsi luotettavaa ja järjestelmällistä, myös kivaa!

Kysy tarjousta

Haluamme auttaa sinua remontin toteutuksessa. Jätä puhelinnumerosi, me soitamme sinulle!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Kun suunnittelet remontointia Tampereella tai muualla Pirkanmaalla, ota avuksi taitavat remonttimiehemme ja varmistat mieleisen lopputuloksen!

Ota yhteyttä ja kysy lisää